Connect with us

Open Days la McDonald’s: O experiență autentică în culisele bucătăriei restaurantelor din întreaga țară

Ultima Oră

Open Days la McDonald’s: O experiență autentică în culisele bucătăriei restaurantelor din întreaga țară

Campania Open Days la McDonald’s România

Între 28 aprilie și 28 mai 2025, McDonald’s România va derula campania Open Days, un proiect care invită clienții să descopere culisele bucătăriilor McDonald’s, oferindu-le o experiență inedită. Aceștia vor avea ocazia să participe la tururi ghidate organizate în restaurante din întreaga țară, având acces la informații valoroase despre selecția ingredientelor, standardele stricte de siguranță alimentară, angajamentul pentru calitate și sustenabilitate, precum și modul în care sunt preparate produsele preferate în fiecare zi.

Ingredientele de calitate superioară

McDonald’s colaborează cu furnizori de încredere, atât locali, cât și internaționali, pentru a garanta prospețimea și calitatea produselor. Aproape 44% dintre ingredientele folosite în restaurantele din România provin de la parteneri locali, cum ar fi Transavia (carne de pui), Toneli (ouă free range), Eisberg (salate și legume proaspete), Lantmännen Unibake (chifle din grâu românesc), Râureni (gem de vișine și suc de mere), Agrana (zahăr) și Olympus (lapte pentru cafea). În 2024, cheltuielile pentru ingredientele din România au depășit 200 de milioane de lei. De asemenea, McDonald’s importă produse de calitate din diverse țări europene, precum carnea de vită din Țările Baltice, carne de porc și sosuri din Germania, precum și cartofi și lapte pentru înghețată din Polonia și Austria.

Angajamentul pentru siguranța alimentară

McDonald’s se angajează să respecte standarde riguroase de siguranță alimentară, asigurând prospețimea tuturor produselor. Toți furnizorii sunt certificați conform Global Food Safety Initiative (GFSI), iar produsele sunt supuse unor controale riguroase, efectuate periodic în toate restaurantele. În plus, McDonald’s a implementat un program zilnic de verificare a punctelor critice de control pentru a garanta conformitatea și calitatea fiecărui produs.

O experiență memorabilă pentru clienți

Campania Open Days permite clienților să înțeleagă mai bine procesul de pregătire a produselor lor preferate. În cadrul tururilor ghidate, managerii de restaurant vor detalia fiecare etapă, de la selecția ingredientelor până la prepararea comenzilor, demonstrând astfel angajamentul McDonald’s față de siguranță și calitate.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Ultima Oră

Advertisement
To Top